Könyvszekrény Kiki K12-BE/KI-01 white/sand


73 713 Ft
  • Raktáron

EAN: 3366467

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

A Könyvszekrény Kiki K12-BE/KI-01 white/sand egy elegáns és praktikus bútordarab, amelynek segítségével stílusosan tárolhatod könyveidet és más kiegészítőidet. A szekrény gazdag színpalettájával bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető.

A termék kiváló minőségű faanyagból készült, ami nem csak tartós, de hosszú éveken át megőrzi szépségét is. A két ajtós szekrényben nagy mennyiségű könyvet, dossziét, vagy más személyes tárgyakat is tárolhatsz, továbbá a polcok állíthatók a magasság és a szélesség tekintetében is, így személyre szabhatóvá válik a belső tér.

A felső részében nyitott polc található, melynek köszönhetően kedvenc könyveidet mindig a szemed előtt tarthatod, így igazi otthonosságot teremthetsz. Az elegáns design és a praktikusság egyszerre találkozott ebben a bútordarabban, amely otthonod tökéletes kiegészítője lehet.

Ha egy stílusos és praktikus könyvszekrényre vágysz, ami sokoldalú, és dekoratívvá teszi otthonodat, akkor a Könyvszekrény Kiki K12-BE/KI-01 white/sand tökéletes választás. Ezt a bútort a minimalista, modern vagy klasszikus stílust kedvelőknek egyaránt ajánljuk. Kis helyigényének köszönhetően akár a kisebb otthonokban is helyet kaphat. Vásárolj most, hogy otthonodban átélhesd a modern, kiváló minőségű bútorok élményét.

Polcok; könyves polcok gyerekszobába

A Polcok weboldal a Bútorok kategóriájában kínál gyerekszobákba tervezett könyves polcokat alkatéziséhez. Az oldal tökéletes választás mindazok számára, akik egyedi és praktikus tárolási megoldást szeretnének a könyvek számára a gyerekek szobájában. Az alkatézis izgalmas és kreatív tevékenység, amelyben a gyerekek megismerkednek a katolikus hit alapjaival. Fontos, hogy ebben a folyamatban rendelkezésre álljon egy szervezett és rendezett hely, ahol tárolhatják és könnyen megtalálhatják a szükséges könyveket és anyagokat. A Polcok weboldal ebben nyújt segítséget. A könyves polcok között számos stílus közül választhatunk, hogy tökéletesen illeszkedjen az adott gyerekszoba dekorációjához. Legyen szó klasszikus vagy modernebb designról, a Polcok weboldal garantálja a magas minőséget és a gyerekek biztonságát. A gyerekek szobájának funkcionalitását is előtérbe helyezve, a Polcok weboldal különböző méretekben és kivitelben kínál polcokat az alkalmazkodás és a helykihasználás érdekében. Egyes könyves polcok különleges rekeszekkel vagy fiókokkal vannak ellátva, hogy különböző kisebb tárgyakat vagy írószereket is el lehessen helyezni rajtuk. A Polcok weboldal elkötelezett a minőségi termékek és ügyfél elégedettség iránt. Minden polcot a legjobb minőségű anyagokból készítenek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az ügyfelek rendelkezésére áll egy részletes leírás minden polcról, amely tartalmazza a méreteket, anyagösszetételt és a termék jellemzőit. A Polcok weboldalon történő vásárlás egyszerű és gyors. Az ügyfelek könnyen megtalálják a kívánt könyves polcot a kategóriák vagy a kereső funkció segítségével. Az oldal biztonságos fizetési lehetőségeket kínál, hogy a vásárlók megnyugtatóan és kényelmesen adhassák le a rendeléseket. A Polcok weboldal az alkatézishez szükséges könyves polcok egyik legjobb forrása. A magas minőség, az egyedi design és a kiváló ügyfélszolgálat szem előtt tartása mellett garantáltan megtalálhatóak a tökéletes polcok minden gyerekszobába.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft
1. Milyen méretei vannak ennek a könyvszekrénynek?

A Könyvszekrény Kiki K12-BE/KI-01 white/sand méretei 180 cm magas, 70 cm széles és 36 cm mély.


2. Milyen anyagból készül?

A könyvszekrény MDF lapból készült, ami egy nagyon erős és tartós faalapú anyag.


3. Van-e polca a könyvszekrényben?

Igen, a könyvszekrényben összesen 5 állítható polc található.


4. Hogyan kell összeszerelni a könyvszekrényt?

A könyvszekrény összeszerelése nagyon egyszerű. Minden szükséges eszköz és szerelvény már a csomagban megtalálható, és a kézikönyvben lépésről lépésre bemutatják, hogyan kell összeszerelni a bútordarabot.


5. Mennyi súlya van a könyvszekrénynek?

A Könyvszekrény Kiki K12-BE/KI-01 white/sand súlya 37,5 kg.



RegálTommy 6 grafit/enigma RegálTommy 6 grafit/enigma

A boltba
Regál Planet Pl4 fekete/tölgy/bézs Regál Planet Pl4 fekete/tölgy/bézs

A Regál Planet Pl4 egy elegáns és praktikus tároló megoldás minden otthon számára. Az egyedülálló design és a strapabíró anyagok tökéletes kombinációját kínálja, ami tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrökbe. A regál könnyen összeszerelhető, így nem kell aggódnod az időigényes szerelés miatt. A fekete/tölgy/bézs színválaszték lehetővé teszi, hogy kiválaszd a leginkább illeszkedő stílust a környezetedhez.

A boltba
Regál  W3  Werso Riviera/Fehér/Antracyt Regál W3 Werso Riviera/Fehér/Antracyt

A Regál W3 Werso egy elegáns és praktikus bútor, mely tökéletesen illeszkedik otthonod stílusához. A Riviera/Fehér/Antracyt színek kombinációja modern és egyedülálló megjelenést kölcsönöz a regálnak, így tökéletes választás lehet a nappaliba, hálószobába vagy akár az irodába is. A regál rendkívül strapabíró anyagból készült, mely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A stabil szerkezetnek

A boltba
Regál Marie 4P1S fehér Regál Marie 4P1S fehér

A Regál Marie 4P1S fehér egy stílusos és praktikus bútordarab, amely tökéletes választás lehet otthonodba. Ez a regál nemcsak egy funkcionális tárolóegység, hanem modern összeállításával és elegáns dizájnjával jellegzetes eleme lehet a belső térnek is. A regál egy fehér színben érhető el, amely egy időtlen és sokoldalú árnyalat, amely könnyedén illeszkedik bármilyen belső tér stílusához és színvilágához.

A boltba
Regál 6P D Sven SV6 Nash/fenyő Andersen Regál 6P D Sven SV6 Nash/fenyő Andersen

A boltba
Szekrény Mati R2S s.anderson/congo Szekrény Mati R2S s.anderson/congo

Szekrény Mati R2S s.anderson/congo

A boltba
Polcrendszer Mobi MO-4 fehér / sárga Polcrendszer Mobi MO-4 fehér / sárga

A boltba
Regál Muki 08 tölgy WOTAN Regál Muki 08 tölgy WOTAN

Regál Muki 08 tölgy WOTAN

A boltba
Regál Joker 3 Fehér/Grafit/Szürke/Tölgy Lefkas Regál Joker 3 Fehér/Grafit/Szürke/Tölgy Lefkas

A Regál Joker 3 egy elegáns és praktikus tárolóegység, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik otthon vagy iroda enteriőrébe. A regál számos színváltozatban elérhető, beleértve a fehér, grafitle szürke és tölgy lefkas változatot is, így könnyedén megtalálhatja a leginkább hozzáillőt a saját stílusához. Az egyszerű és letisztult dizájn kombinálva a minőségi anyagokkal biztosítja, hogy ez a regál hosszú

A boltba
Regál Joker 5 Fehér/Grafit/Szürke/Tölgy Lefkas Regál Joker 5 Fehér/Grafit/Szürke/Tölgy Lefkas

A boltba
Regál Nero 05  40 – Fekete szőnyeg Regál Nero 05 40 – Fekete szőnyeg

A Regál Nero 05 40 – Fekete szőnyeg egy stílusos és praktikus kiegészítő minden otthon számára. Ez a modern megjelenésű regál tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és remekül használható nappaliban, hálószobában vagy akár irodában is. A regál fekete szőnyeg borítással rendelkezik, amely nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz neki, hanem melegen is tartja a tárolt tárgyakat. A szőnyeg a puha és

A boltba
Regál Lofter LO10 Regál Lofter LO10

A boltba
Regál Sigma 60 SI4 Regál Sigma 60 SI4

Regál Sigma 60 SI4

A boltba
Regál Bb01  Chata fehér+szürke Regál Bb01 Chata fehér+szürke

A boltba
Regál Bb02  3p fehér+zöld Regál Bb02 3p fehér+zöld

A boltba
Regál Lulu  fehér Regál Lulu fehér

A boltba
Regál Torino 5 polc 80.5x40x220 cm fehér 642670 Regál Torino 5 polc 80.5x40x220 cm fehér 642670

A Regál Torino 5 polc egy elegáns és praktikus bútordarab, mely ideális választás lehet otthonába. A fehér színű polcrendszer egy modern és letisztult megjelenést kölcsönöz bármelyik helyiségnek. A 80.5x40x220 cm-es méreteknek köszönhetően elegendő tárolóhelyet biztosít könyveknek, dekorációs tárgyaknak vagy bármilyen más tárgynak. Az öt polc segítségével könnyedén rendezheti el a dolgait, így mindig

A boltba
Regál Zoe II fehér Regál Zoe II fehér

A boltba
Regál Fantasy rózsaszín Regál Fantasy rózsaszín

A Regál Fantasy rózsaszín egy igazi álomdarab minden otthonba! A könnyedén összeszerelhető regálon bármilyen típusú könyvet, dísztárgyat vagy növényt elhelyezhetünk, hiszen a rózsaszín szín eleganciát és stílust sugároz. A stabil szerkezet és a strapabíró anyagok garantálják, hogy hosszú éveken át szolgálja majd a lakás dekorációját. A Regál Fantasy rózsaszín a praktikusságot és a dizájnt ötvözi, így

A boltba
Polcok Tomar 6 artisan 11011481 Polcok Tomar 6 artisan 11011481

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Ágyrács Trioflex NV 120/200
104 915 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Könyvszekrény Nepean tölgy waterford
81 514 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Matrac Talalay Blue Aloe Vera 180/200
834 244 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Infinity R-60-1K/5 Anthracite
42 512 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
BOOT DOC-CORK Barna 45 2/3 (MP300)
10 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 7%
Hugo Boss Férfi fürdőnadrág BOSS 50469594-538 L
14 340 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
COQUI-Naitiri metallic black Fekete 37
4 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konzol polc alá WSWP 400 SZ400X250X4,0
2 727 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Komód Fa bükk 3s Skandica Sparta természetes
276 522 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 34%
Jack&Jones Férfi dzseki JJETOBY 12235859 Black XL
13 080 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben