Kanapé Dafne Vardo 68


147 600 Ft
  • Raktáron

A Dafne egyszerű formája, stílusa és funkcionalitása jellemzi. A Dafne egy háromüléses kanapé, alvás funkcióval és automatikus összecsukható mechanizmussal. Ennek a bútornak az előnye kétségtelenül az ágyneműtartó és a gyapjúrugók az ülésben. Univerzális formája bármilyen belső térbe felhasználható.

EAN: 3326375

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

A Kanapé Dafne Vardo 68 egy elegáns és stílusos bútordarab, mely tökéletesen illeszkedik bármely otthon enteriőréhez. A kanapé megjelenése modern és letisztult, ami harmonikusan illeszkedik a legújabb belsőépítészeti trendekhez.

A kanapé Dafne Vardo 68 páratlan kényelmet nyújt a felhasználó számára. A vastag, párnázott ülések és a puha, karcsú párnák egyaránt hozzájárulnak a maximális kényelemhez és pihenés élményéhez. A mély ülési pozíció lehetővé teszi a test kényelmes elhelyezését és a fáradt izmok lazítását. Különösen alkalmas a pihenésre és a lazításra hosszú nap után.

A Dafne Vardo 68-es kanapé minőségi anyagokból készült, a tartószerkezet és a párnázás pedig rendkívül strapabíró. Ez a biztosíték arra, hogy hosszú évekig élvezhetni fogja a kanapé kiváló minőségét. A kanapé kellemes tapintású szövetből készült, ami azt jelenti, hogy kedvenc kanapéja mindig puha és kényelmes tapintást nyújt Önnek és családjának.

A dizájn és a minőség mellett a Dafne Vardo 68 kanapé remekül illeszkedik minden otthon stílusához. Az egyszerű és letisztult vonalak, valamint a modern és elegáns megjelenés teszi a kanapét időtállóvé és sokoldalúvá. Legyen szó klasszikus, modern vagy akár skandináv stílusról, ez a kanapé tökéletesen beilleszkedik a környezetébe.

A Kanapé Dafne Vardo 68 egy olyan bútor, amely tökéletesen kombinálja a kényelmet, a stílust és a minőséget. Legyen szó pihenésről, olvasásról vagy akár baráti összejövetelről, ez a kanapé minden bizonnyal megfelel minden igénynek és elvárásnak. Vásároljon most, és élvezze a kiváló minőség és kényelem tökéletes kombinációját!

A Dafne egyszerű formája, stílusa és funkcionalitása jellemzi. A Dafne egy háromüléses kanapé, alvás funkcióval és automatikus összecsukható mechanizmussal. Ennek a bútornak az előnye kétségtelenül az ágyneműtartó és a gyapjúrugók az ülésben. Univerzális formája bármilyen belső térbe felhasználható.

Nappali kanapék

Az Nappali kanapék alkatéziséhez szánt weboldal közelgő megjelenése minden bútorok iránt érdeklődő vásárló figyelmét magára vonzza. Ez a weboldal, amely a Bútorok kategóriába tartozik, egy új dimenziót hoz a nappali tervezéshez és dekoráláshoz. A nappaliak a családi élet központjává váltak, így nagyon fontos, hogy a kanapék kényelmesek és stílusosak legyenek. Az Nappali kanapék alkatézise a kiváló minőségben és stílusos formatervezésben rejlik. Ez a weboldal különböző típusú kanapékat kínál, amelyek mindenki ízléséhez és elvárásaihoz igazodnak. A klasszikus, modern és általános stílusú kanapék közül könnyedén választhatunk, annak érdekében, hogy a nappaliban álmodott tervezésünk valóra váljon. Minden kanapé tartós és kiváló minőségű anyagokból készül, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kényelmes használatot. Az Nappali kanapék alkatézisének weboldalán minden kanapékhoz részletesen leírt funkciók tartoznak. Az ülőfelületek, a háttámlák és a párnák ergonomikusan vannak kialakítva, hogy tökéletes kényelmet nyújtsanak. Az oldalakon megtalálható információk segítséget nyújtanak abban, hogy könnyen válasszon a különböző méretek és stílusok között. Az alkatézis részletesen bemutatja a kanapék anyagait és minőségét, valamint azok karbantartásának módjait, hogy a vásárlók bármikor tájékozódhassanak és támaszkodhassanak az információkra. Az Nappali kanapék alkatézisének weboldala figyelembe veszi a vásárlók változatos igényeit és előnyeit. Az árak és ajánlatok könnyen elérhetőek, így mindenki megtalálja a neki megfelelő árkategóriát és minőséget. Az alkatézis részletesen tájékoztat minden egyes kanapéról, beleértve a színek, anyagok és stílusok választékát, hogy a vásárlók képesek legyenek azonnal dönteni. Az Nappali kanapék alkatézisének weboldala intuitív navigációs rendszert kínál, hogy a vásárlók gyorsan és hatékonyan keressenek rá a kívánt kanapéra. Egy egyszerű keresőmező segítségével a látogatók könnyen megtalálhatják a nekik legjobban megfelelő kanapét. Az oldal szintén tartalmaz egy Interaktív Galériát, ahol a vásárlók megtekinthetik a kanapék különböző látványképeit és inspirációt szerezhetnek otthonuk díszítéséhez. Az Nappali kanapék alkatézise magas szintű szolgáltatást nyújt minden látogató számára. Ha további kérdései vannak, könnyen kapcsolatba léphet a weboldal ügyfélszolgálati csapatával, akik készséggel segítenek. A weboldal fejlesztői garanciát vállalnak a vásárlók elégedettségére és biztosítják, hogy a kanapék minden igényét és elvárását kielégítik. Az Nappali kanapék alkatézisének weboldala egyszerűen hozzáférhető és megbízható bútorinformációkkal szolgál. Bármilyen nappali tervezése legyen is a célja, ez a weboldal a legjobb választás a tökéletes kanapé kiválasztásához.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft

Kanapé Ben 2 P Chester 17 Kanapé Ben 2 P Chester 17

A Kanapé Ben 2 P Chester 17 egy exkluzív és elegáns bútor, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A kanapé modern és időtálló designja tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy irodáról. A kanapé párnázott ülése és háttámlája kényelmes és puha, így órákat eltölthetsz rajta anélkül, hogy fáradt vagy kényelmetlen érzést tapasztalnál. A párnázat magas

A boltba
Kanapé Monza Monolith 37 Kanapé Monza Monolith 37

A Monza kanapé tökéletesen illeszkedik a hagyományosan berendezett belső terekbe, és kiváló választás nappali vagy vendégszoba számára, mind dekoratív és gyakorlati szempontból. Alvási funkcióval van felszerelve, váratlan vendégek számára könnyen használható éjszakai pihenőhelyként. A kárpitozás zöld színe tökéletesen illeszkedik a jelenlegi tendenciákhoz, és tökéletesen illeszkedik a belső csillogó

A boltba
Kanapé Sweet Riviera 81 Kanapé Sweet Riviera 81

Ülőgarnitúra Sweet Riviera 81

A boltba
Kanapé Kevin Monolith 77 Kanapé Kevin Monolith 77

A Kanapé Kevin Monolith 77 a modern és elegáns otthoni bútorok kedvelőinek tökéletes választása. Négyüléses kialakítása és tágas ülőfelülete garantáltan kényelmes és kényeztető pihenést biztosít minden családtag számára. Az ülőbútor titka a párnázott, vastag üléssel és támlával megalkotott ergonomikus kialakításban rejlik, melynek köszönhetően könnyedén relaxálhatsz és elmerülhetsz a kényelem világában.

A boltba
Kanapé Wiktoria Forever 63+ Madryt 115 BR Kanapé Wiktoria Forever 63+ Madryt 115 BR

Időtlen háromüléses kanapé, amely klasszikus és modern belső terekhez használható. Használható ágyként és ágynemű tárolására is. Az eltávolítható párnák növelik a bútorok felhasználható területét, a beépített rugórugók pedig növelik a használat kényelmét.

A boltba
Kanapé Kaja II Kronos 13 Kanapé Kaja II Kronos 13

Kompakt és kényelmes kanapé két ember számára, jól működik a gyermekszobában, a vendégszobában és egy kis nappaliban. A színes szövetek széles választéka mindenki számára kínál lehetőségeet a választásra, még a legigényesebb kis felhasználók számára is. Kanapé alvás funkcióval és praktikus tárhely az ágyneműhöz.

A boltba
Kanapé Dafne Vardo 68 Kanapé Dafne Vardo 68

A Dafne egyszerű formája, stílusa és funkcionalitása jellemzi. A Dafne egy háromüléses kanapé, alvás funkcióval és automatikus összecsukható mechanizmussal. Ennek a bútornak az előnye kétségtelenül az ágyneműtartó és a gyapjúrugók az ülésben. Univerzális formája bármilyen belső térbe felhasználható.

A boltba
Kanapé Vegas Kronos 09 C.NI Kanapé Vegas Kronos 09 C.NI

A Kanapé Vegas Kronos 09 C.NI az ideális választás egy modern és elegáns nappali teremben. Ez a kanapé kiemelkedő designnal készült, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez. Az ülőbútor kárpitozása minőségi anyagokból készült, amelyek kényelmes és puha érzetet nyújtanak a felhasználónak. A kényelmes ülőfelület és a puhán párnázott háttámla garantálják a tökéletes kényelmet és pihenést. A

A boltba
Kanapé Blanka Orinoko 21 Kanapé Blanka Orinoko 21

A Kanapé Blanka Orinoko 21 egy elegáns és kényelmes kanapé, amely minden enteriőr stílusához illik. Kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja hosszú élettartamát és tartósságát. A kanapé rozsdamentes fém lábakkal rendelkezik, amelyek stabil alapot biztosítanak, és egyúttal modern megjelenést kölcsönöznek neki. A kényelem érdekében puha, párnázott ülésekkel és karfákkal van ellátva. A párnák

A boltba
Kanapé Mohito Kronos 19 Kanapé Mohito Kronos 19

A Kanapé Mohito Kronos 19 egy elegáns és stílusos bútor, amely kiválóan illik a modern otthonokba és enteriőrökbe. Az eredeti design és az exkluzív anyagok kombinációja teszi ezt a kanapét egyedülállóvá és vonzóvá. Ez a kanapé kényelmes és strapabíró. A tömör, fa váz megfelelő alapot nyújt, így biztosítva a hosszú távú tartósságot. A magas minőségű hab töltetek kényelmesen támogatják a testet, és

A boltba
Kanapé Forest 2 Rose 16 Kanapé Forest 2 Rose 16

A Kanapé Forest 2 Rose 16 egy elegáns és kifinomult kanapé, amely magas színvonalú kényelmet és stílust nyújt bármely otthonnak. A kanapé modern megjelenése és rózsaszín színe friss és romantikus atmoszférát teremt a helyiségben. A Forest 2 Rose 16 kanapé készült strapabíró és minőségi anyagokból, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak. A bevonóanyag magas minőségű textil, amely kellemes

A boltba
Kanapé Kair 3 Amore 21/természetes Kanapé Kair 3 Amore 21/természetes

A Kair 3 Amore kanapé tökéletes választás a klasszikus stílusú otthonokba. Ez a kanapé egyaránt eleganciát és kényelmet sugároz, így ideális megoldás a nappaliba, a hálószobába vagy akár az irodába is. A kanapé kiváló minőségű természetes 21 szövetből készül, amely a testérintésre kellemes és puha tapintást biztosít. Az anyag kiválóan ellenáll a kopásnak és a fakulásnak, így hosszú távon is megőrzi

A boltba
Kanapé Tristan Bluvel 91/arany Kanapé Tristan Bluvel 91/arany

A boltba
Kanapé Tristan Bluvel 14/wenge Kanapé Tristan Bluvel 14/wenge

A boltba
Kanapé Molly Riviera 81 Kanapé Molly Riviera 81

A Kanapé Molly Riviera 81 egy elegáns és kényelmes kanapé, amely tökéletes választás lehet otthonod bármely helyiségébe. A kanapé modern és letisztult dizájnt kombinál a kiváló minőségű anyagokkal, ezáltal praktikus és tartós bútordarabbá válik. A kanapé kiváló minőségű Riviera anyaggal van borítva, amely puha tapintású és kellemes érzetet nyújt. Az anyag strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú

A boltba
Kanapé Molly Riviera 38 Kanapé Molly Riviera 38

A boltba
Kanapé Kongo Hugo 12+Boston 8 Szürke Kanapé Kongo Hugo 12+Boston 8 Szürke

A Kanapé Kongo Hugo 12+Boston 8 Szürke egy stílusos és kényelmes kanapé, amely tökéletes választás lehet bármely otthonba vagy irodába. A kanapé lenyűgözően elegáns dizájnjával és minőségi anyagaival egyaránt magára vonzza a figyelmet. A kanapé magas minőségű szürke szövettel van borítva, amely kellemesen puha tapintást nyújt és hosszú élettartamot garantál. Az anyag könnyen tisztítható, így könnyedén

A boltba
Kanapé Malwa 2 Monolith 69, láb D Kanapé Malwa 2 Monolith 69, láb D

A Kanapé Malwa 2 Monolith 69 egy stílusos és kényelmes ülőgarnitúra, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely nappalinak vagy otthoni enteriőrnek. Ezt a modern designnal rendelkező kanapét a kiváló minőségű anyagok és a precíz kidolgozás jellemzi, így garantáltan hosszú évekig szolgálja kényelmes helyet biztosítva. A kanapé kialakítása igazán elegáns és egyedi - a Monolith 69 stílus azonnal kitűnik

A boltba
Kanapé Tori Castel 04 Kanapé Tori Castel 04

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Szék Chicago szürke
26 912 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Regál Sigma Si4 fehér Lux/Konkrét
65 913 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Kanapé Toronto 3R Zetta 291
175 157 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Oldalsó panel Emily 720 + 1313 dast grey
62 013 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy Sizer Primo 88/Lotus 92
97 114 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ABUS-Reťaz 1500/60 web red Piros 60 cm 3
5 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
AUTHORITY-SW-WAKA apple green Zöld L
5 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhai munkalap 180cm/38mm antracit / U12168QR
38 612 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Albi Tükör double 21676
1 960 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
COQUI-Cleo minimalistic/black Szürke 40
6 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény Sonja W40 bézs
23 011 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben